שקיפות 5 מ"מ בת 35.5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/11/2018 | 15:49 | מאת: לילי

בת 35.5 שקיפות יצאה 5.5 מ"מ עם נוזל קל בבטן. ללא שקיפות דם. ( לא הומלץ עי רופא נשים בפכישה ראשונית) הומלץ הפלה או להמשיך עם הבדיקות סיסי שלייה וסקירה וכו שאמרו לי שגם אם יצאו תקינות יתפתח כנראה מום בשלב מאוחר יותר כי לא הגיוני שיש עובי כזה סתם בלי סיבה. והסיכון שלי עם הגיל הוא 1 ל 3. אני שבורה ולא יודעת מה להחליט ואם יש טעם בכלל לנסות ולהמשיך הלאה בבדיקות

זו אכן החלטה קשה. ככלל גם אם הגנטיקה תקינה הסיכוי לבעיה שריר וקיים. עם זאת מדובר בערכים סטטיסטים. מדובר על סיכון גבוה . אם אינך רוצה לוותר על ההרין ללא הוכחות ברורות בצעי סיסי שליה והחליטי בהתאם. אם זה לא תקין ההחלטה לוותר תהיה קלה יותר בדרך כלל. ואם תקין תצטרכי הרבה סבלנות... בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה