שבוע 12 מין העובר........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/09/2018 | 11:54 | מאת: עדי

שלום אני בשבוע 12. באוטלראסאונד העובר נראה בגיל 12+4... הרופא ניסה לבדוק את מין העובר כי ביקשתי ממנו. בהתחלה ראה בליטה ואחר כך ראה 3 קווים ואמר שכנראה מתפתח איבר נשי. אני הסתכלתי בתמונות האוטלראסאונד מההיריון הראשון שלי וראיתי גם באחת התמונות בשבוע 11 3 קווים ונולד לי בן. על אף שאני מבינה שקשה לענות לי מבלי לראות. האם לדעתך סביר שיתפתח להיות בת? או שמוקדם לדעת?ומתי יש לחזור על הבדיקה?

מוקדם מאוד. לעיתים קל לראות לעיתים פחות . אין מנוס מלהמתין לסקירה....

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה