אזור נוזלי בשליה 60×30 ממ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/09/2018 | 07:04 | מאת: הריונית26

שלום, שבוע 26, הייתי במוקד נשים בשל שפעת קלה (בדיעבד המוקד הלא נכון) וראיתי רק אחרי שיצאתי שהטכנאית אולטרסאונד רשמה - "הודגם אזור נוזלי בשליה 30×60". לא בטוחה שהרופא במוקד ראה זאת. מה המשמעות? האם מעלה סיכון חלילה להיפרדות שלייה? האם דורש מעקב מיוחד? (מציינת שאין לי את מי לשאול, אני בין מרפאות, גילו סוכרת 'וגורשתי' מהמרפאה ועדיין לא הגיע התור למרפאת הריון בסיכון גבוה, אך אלך לרופא פרטי אם תגידו שזה דורש התייחסות דחופה). שנה טובה!!

זה תלוי במיקום. קרוב לודאי שחסר משמעות. כשתגיעי למרפאת הריון בסיכון יסתכלו על זה שוב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה