היפרדות קרומים שבוע 21

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/06/2018 | 14:30 | מאת: Mir

שלום רב, לפני כשבועיים וחצי בשבוע 19, עברתי דיקור מי שפיר. ובסקירת מערכות לפני מס ימים בעודי בשבוע 21 גילו היפרדות קרומים נרחבת. אציין כי בשבוע האחרון יש לי לחצים בבטן תחתונה ובגב. רציתי לדעת מהם הסיכונים במצב זה, האם מומלצת שמירה והאם יש קשר לדיקור? תודה רבה!!

הי, היפרדות קרומים נרחבת בשובע 21 יכול להיסגר ספונטנית ויכולה מאידך להסתיים במצב של הפלה מאוחרת או לידה מוקדמת. ייתכן קשר לדיקור אבל צריך בעיקר לבחון את הרקע שלך. בשלב זה צריך בעיקר סבלנות והמתנה לראות לאן זה הולך. בד"כ, בעיקר אם קשור לדיקור, הפרוגנוזה טובה. אבל צריך להמתין. בהצלחה!

30/03/2024 | 18:39 | מאת: אופק

היי אני באותו מצב, לאחר מי שפיר היפרדות קרומים נרחבת.. אפשר לשאול איך זה המשיך? מה הומלץ לך לעשות בהמשך?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה