חשד לסכרת הריון שבוע 26

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/06/2018 | 16:33 | מאת: נעמה

היי, אני בהריון שלישי בשבוע 26 כרגע. העמסת סוכר 50 יצאה לי 168. בבדיקות של ה100- הראשונה- 98 השניה-208 השלישית- 142 הרביעית-124 הרופא אמר שיש 2 ערכים גבוהים (כאשר הראשון קצת גבולי ולא מחייב) והנחה אותי לעשות בדיקות ביתיות 6 פעמים ביום (לפני ואחרי אוכל) למשך שבוע ואז נראה איך מתקדמים. אמר שלא לעשות דיאטה כרגע אלא לאכול כרגיל.. השאלה שלי היא מה קורה אם הערכים יוצאים תקינים? ומה קורה אם לא? האם זה מחייב שיש לי סכרת הריון? תודה רבה

ראשית יש לך סכרת הריון באופן חד משמעי. יש לך 2 ערכים חריגים כשאחד מעל 200 וזה מספיק גם כערך אחד עלייך ללכת לדיאטנית לקבל הנחיות דיאטה לסכרת הריון, להשלים עקומת סוכר*6 ולגשת לרופא הריון בסיכון כדי להחליט על ההמשך. ייתכן ותהיי מאוזנת בדיאטה בלבד וייתכן שתזדקקי לטיפול. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה