שליית פתח וסקירת מערכות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/04/2018 | 10:58 | מאת: מ

שלום. בעקבות דימום חום כהה קל הגעתי למיון ונמצא כי יש לי שליית פתח. אושפזתי ללילה-כאבי ראש, הכתמות קלות מאוד ולחץ דם מעט נמוך 107/51 עם חולשה.המוגלובין 11.5 כעת אני בבית במנוחה. שבוע 14+3. בעוד כשבועיים יש לי סקירת מערכות מוקדמת (הראשונה) האם לאור הדימום ושליית הפתח לא מומלץ/כדאי לבצע את הסקירה נרתיקית אלא רק חיצונית? על מנת לא לפגוע ולעורר דימום נוסף?

מניחה שאת כבר אחרי, בד"כ השליה עולה לאורך ההריון, מקווה שכך קרה גם אצלך בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה