בדיקת שתן צמחה פלורה מעורבת הכוללת strep group b

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/04/2018 | 09:09 | מאת: גג

שבוע 13, אחרי בדיקת שתן זו התוצאה שקיבלתי. אין לי שום תופעות לוואי/תופעות של דלקת. הרופאת נשים שלי לא עובדת כחמישה ימים, האם יש דחיפות כלשהי בתחילת לקיחת אנטיביוטיקה? יש צורך לבצע בדיקה נוספת או שאוטומטית נוצנים אנטיביוטיקה. יכולה להיות איזושהי פגיעה בעובר אם יש עיכוב בתחיחת לקיחת אנטיביוטיקה?

26/04/2018 | 20:24 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

כאשר יש צמיחת חיידק בשתן בהריון נותנים איפול אנטיביוטי גם כשאין תלונות . בגלל הgbs - תצטרכי לקבל טיפול אנטיביוטי כשתהיי בלידה פעילה או מירידת המים .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה