הזעה בלילה בהריון שבוע 12

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/12/2017 | 03:52 | מאת: שלום רב

שלום רב, אני בהריון ראשון בשבוע 12 וכבר בערך שבועיים אני קמה בלילה מתוך שינה עם חולצה רטובה מזיעה.. אציין שאני לא מרגישה שחם לי במיוחד.. ואני ישנה עם חולצה קצרה.. לעיתים זה גם שעתיים אחרי שנכנסתי לישון. במהלך היום אני לא סובלת מהזעה בכלל. האם זאת תופעת לוואי הגיונית? כי זה קצת מדאיג אותי.. בבדיקת דם האחרונה יצא לי פעילות יתר של בלוטת התריס ( מה שבחיים לא היה לי)?האם זה קשור? תודה רבה

לא תופעה נפוצה. כדאי לפנות להערכה של רופא משפחה. פעילות יתר של בלוטת התריס נפוצה בטרימסטר ראשון אבל בדכ לא סימפטומטית. יש להעריך סמנים נוספים ואם את סימפטומטית לתת טיפול. כמו כן יש לשלול סיבות אחרות אפשרויות . בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה