עובר קטן לשבוע אחרי טיפולי ivf

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/12/2017 | 20:45 | מאת: שלי

שלום רב, אני אחרי טיפול ivf , בלסוטיצט בן 5 ימים. ההחזרה היתה ב12.11, ההריון התחיל עם בטא יחסית נמוכה(38) שכל יומיים הכפילה את עצמה. באולטרסאונד שבוע 6+ נצפה שק הכולל שק חלמון בקוטר 11 ממ, בבדיקה מהיום שבוע 7+ נצפה עובר עם דופק אך הרופא פוריות אומר שהוא קטן לשבוע ולא התפתח, שהוא מתאים לשבוע 6. ואמר שעליי להפסיק עם התמיכנ ולהפיל אותו. האם זהו? כדי להספיד אותו או לבצע עוד בדיקה?

קשה לענות על זה. אם העובר עם דופק בד"כ מחכים גם אם יש פערי גודל. מציעה שתדברי עם הרופא שלך שוב להבין את ההמלצה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה