שאלה לגבי הפלה ודימומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/10/2017 | 14:26 | מאת: לירז

שלום, לפני מעל לשלושה שבועות עברתי הפלה עם כדורי ציטוטק, קיבלתי מנה שנייה בתאריך 2.10 כי בפעם הראשונה לא התנקה טוב. ביום חמישי התחילו לי דימומים שלא נפסקו עד עכשיו לאחר שכבר לא היו לי הפרשות כלל מעל לשבוע וחצי. האם יכול להיות שזה כבר וסת? הרי תמיד אומרים שרק לאחר שישה שבועות מההפלה היא אמורה להגיע במידה וזה כן וסת האם אפשר מהביוץ הקרוב לנסות להיכנס להריון? במידה ולא ממה יש שוב דימומים? אודה לתשובתכם.

קשה לדעת ממה הדימומים. נשמע קרוב מדי להפלה אבל אני לא יודעת מתי ארעה ההפלה עצמה .אם ארעה מספיק זמן לפני הכדורים תיאורטית תיתכן כבר ווסת. מבחינת נסיון להרות אין בעיה לנסות כבר מהביוץ הראשון. אל תשכחי חומצה פולית.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה