MRI מח עוברי כי לא נראה ספטום קאבום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/08/2017 | 13:01 | מאת: יולי

שלום! עשיתי סריקת מערכות מכוונת אצל פרופ' גולדשטיין ישראל, בשבוע 23.2 הוא שלח אותי לMRI מח עוברי ויעוץ גנטי. כי לא נראה SEPTUM CAVUM PELLUCIDUM נראה כפיס מח תקין 27 ממ. האם יש סיכוי שב MRI מח בשבוע 29 כן יראו את ספטום? האם יש סיכוי שזה יתפח ? ואם לא מה ההשלכות לכך? האם מפנים להפלה ורצוי לעשותה אם הספטום לא יהיה קיים? אני כל כך מודאגת ומפוחדת שלא מוצאת לעצמי מקום! תודה מראש על התשובה

הי יולי אני מניחה שלא אפתיע אותך אם אומר לך שהתשובה אינה לפורום. ממה שתארת בהחלט יש מקום ל MRI אבל התחושה שאינך מצאת מקום או מענה ברורה ולשם כך נועדו מרפאות הריון בסיכון. פני בקופה או בבית החולים על מנת לקבל ייעוץ מסודר והסבר על הממצאים, גנטיקה ואפשרויות להמשך. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה