בדיקת הריון חיובית בזמן הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/08/2017 | 09:26 | מאת: מורן

שלום לאחר שנטלתי גלולה של היום שאחרי קיבלתי במועד המחזור דימום אבל לא רגיל אלא צמיגי בצבע חום ולא כרגיל עשיתי בדיקת הריון בזמן שעדיין ישנן הפרשות חומות התוצאה חיובית האם התוצאה בגלל שייתכן וזהו מחזור או הריון זה לא בדיוק מובן לי ..

הי מורן יש מספר תרחישים שמסבירים את זה. ככלל בדיקת הריון חיובית מחייבת התייחסות. הפרשות בהריון אינן שוללות את ההריון. גשי לבצע בדיקת הריון בדם והמשיכי עפי התוצאות . בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה