הריון עם ממצא לא שכיח באולטראסאונד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/08/2017 | 14:24 | מאת: יעל

אני בשבוע 22 בשבוע 19 גילו לי ממצא של מיימת בבטן העובר ...אין בירור מדוייק ממה זה ...אני מבצעת המון בדיקות...יש המון מוקדים אקוגנים באזור הבטן והסרעפת...חשד לחור במעי וחסימת מעיים....רציתי לשאול אם קיים רופא שמתמחה בממצאים מסוג זה והריון בסיכון גבוה? אני מוכנה להגיע לכל מקום שמתמחה...כמו כן אשמח לשמוע אם יצא להתקל במקרה כזה כי ממה שהבנתי זה משו לא שכיח

הי יעל זה לא נדיר ויש לכך מגוון גורמים. מציעה שתיפני למעקב הריון בסיכון ו US ביחידה בבית חולים ולא במרפאות הקופה. אין יחידה מסוימת כולן ברמה טובה אבל גשי לבית חולים לברור. בשורות טובות!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה