בדיקת העמסת סוכר 100 -תוצאות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/07/2017 | 16:59 | מאת: לילך

שלום רב אני בת 34, הריון ראשון שבוע 34. ביצעתי העמסת סוכר של 100. התוצאות: זמן 0: 89 זמן 60: 179 זמן 120: 169 זמן 180: 113 האם יש לי סוכרת הריון? כיצד עלי לנהוג? האם צפויים סיכונים לעובר בשל השבוע המתקדם בו בוצעה הבדיקה? תודה רבה!

הי לילך 1. צריך לבחון למה עשית עכשיו העמסה גדולה 2. יש שם ערך אחד חריג ואחד גבולי. בד"כ מתייחסים כשניים חריגים. אבל אמינות הבדיקות בשלב מאוחר היא בעיייתית. צריך לעשות הערכה מסודרת במרפאת הריון בסיכון בקופה או בבית החולים ולבחון את גורמי הסיכון שלך בעטיים נשלחת לבדיקה מלכתחילה ואז להחליט על ההמשך. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה