קיסרי- חגורת בטן ?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/07/2017 | 06:55 | מאת: .מאי

שלום רב, הבנתי שלאחר ניתוח קיסרי כדאי לשים חגורת בטן ? אם כן... באיזה סוג מדובר? האם הדבר מקובל? תודה

הי מאי בד"כ אין המלצה לחגורת בטן את מוזמנת לפרט למה המליצו לך. יש בעיה מסוימת ואולי אבין יותר ככלל כאמור אין המלצה גורפת ולרוב היא אינה נחוצה.

21/07/2017 | 17:25 | מאת: 77777

שלום לך ד"ר, קראתי שמדובר בחגורת בטן מתחבושת אלסטית ושאם לובשים אותה מיד אחרי הלידה הקיסרית היא מסייעת לשרירי הבטן להתחזק.

זה יכול לעזור לך בקימה מהמיטה ובהקלת הכאב בשיעול למשל, כי זה מחזיק את הבטן. מנגד היא לוחצת על אזור הצלקת וצריך לראות שלא פוגעת בהחלמת הפצע. יתרה מזה היא לא יכולה לחזק את שרירי הבטן - היא לא עושה משהו אקטיבי. כדאי שתיגשי לרופא המטפל שלך והתייעצי איתו בהתאם למצבך .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה