כאבים מטורפים אחרי האקקלמין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/07/2017 | 15:04 | מאת: לינה

אני אישה דתיה וזמן הביוץ שלי הוא בנקי(יום 10 למחזור),קיבלתי את האקקלמין כדי לאחר את הביוץ ואכן הביוץ עוקב ליום 14/15 אבלללל,,,,,במשך כל השבועיים שאחרי היו לי כאבים בצד ימין של הרחם יחד עם גב תחתון ורגל ימין יש לי איחור של יומיים וכשעושה בדיקות שתן מראה שלילי?#!*@ מה פשר התופעה ואם כדי לי להמשיך חודש הבא?

הי לינה בד"כ איקקלומין יוצר ביוץ של יותר מזקיק אחד ולכן ייתכן שכאבי הביוץ וסביב הווסת קשים יותר. חכי לווסת . אם מחמיר לכי להיבדק אך קרוב לוודאי שבזה מדובר. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה