רוצה להיכנס להריון- מתי לקיים יחסים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/07/2017 | 13:29 | מאת: שילה

בשנה המחזורים שלי היו בין 25 ל 30 ימים. מתי כדאי לקיים יחסים כדי להיקלט להריון? (באיזה ימים במחזור) תודה

שלום שילה הימים הפוריים הם אלה סביב הביוץ. הביוץ קורה בדכ 14 יום לפני ווסת. כלומר במחזור של 30 יום סביב יום 16 ובמחזור של 25 יום סביב יום 11. כך שבין יום 11-16 זה יכסה את הימים האלו את יכולה להעזר בתבחיני שתן ביתיים שקונים בבתי המרקחת לאיתור ביוץ - הם די טובים. בהצלחה!

04/07/2017 | 08:52 | מאת: שילה

תודה על התשובה דוקטור!!! מתי צריך לקיים יחסים- כל יום?

ההמלצה היא בדכ יום כן יום לא אבל אפשר גם כל יום בשורות טובות!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה