ספורט ותזונה בהריון-שבוע שמיני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/06/2017 | 15:26 | מאת: מרים

שלום רב, כרגע אני בשבוע שמיני להריון. לפני ההריון הייתי מתעמלת כ3-4 פעמים בשבוע. בעיקר זומבה ועיצוב. האם אני יכולה להמשיך בזה כעת? האם יש הגבלות כלשהן? ובנוגע לתזונה, אני מבינה כי ההמלצה היא לאכול אוכל ביתי כדי שאדע שהוא טרי ושטוף כמו שצריך אך במידה ואני אוכלת במסעדה - האם יש מאכלים שכדאי להימנע מהם במיוחד? תודה מראש!

שלום מרים ההנחיה לגבי פעילות גופנית היא להמשיך במה שעשית עד כה. ואם להתחיל אז פעילות מתונה. משמע את יכולה להמשיך במה שעשית רק קחי בחשבון שהדופק בהריון מואץ וייתכן ותצטרכי להוריד הילוך. לגבי תזונה יש הנחיות מפורטות באתרי קופות החולים ומשרד הבריאות . בגדול יש להמנע מבשר ודגים נאים ומחלב לא מפוסטר. אין בעיה לאכול בחוץ בהנחה שתנאי ההגיינה שם טובים. ממליצה לך לבדוק באתר משרד הבריאות או לקחת עלון מקופת החולים שלך יש שם הנחיות בנוגע לכמות החלבון, הקפאין וכד בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה