הרגשה מוזרה אחרי מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/06/2017 | 17:05 | מאת: ריטה

שלום. המחזורים שלי לא סדירים ומגיעים בממוצע פעם ב49 יום לאחר שהפסקתי שימוש ממושך בטבעת נוברינג. היה לי מחזור אחרון שנגמר לפני שבוע ועכשיו יש לי הרגשה מוזרה בנרתיק. ההרגשה היא התכווצויות מוזרות בצד ימין של הנרתיק שבאות והולכות. האם יכול להיות שזה ביוץ שבוע לאחר תחילת הדימום?

שלום ריטה קשה לדעת . זה זמן קצר מאוד לבייץ אולם לא ברור אם הדימום הארוך היה אכן משני לביוץ או דימום ללא ביוץ ואז ההתייחסות שונה. אין מנוס מלהיבדק אם את רוצה תשובה למצב הנוכחי. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה