בצקות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/06/2010 | 12:17 | מאת: רונית

בוקר טוב... אני בשבוע 34+1 בשבוע האחרון יש לי בצקות ברגליים - יותר בצד ימין מאשר שמאל, המתרכזות בכף הרגל כולה ומלוות בכאבים בישיבה או עמידה... רק במצב שכיבה ישנה הקלה. כמו כן יש לי לחץ במפסעה הימנית וכאב בכל פעם שאני עוברת ממצב של ישיבה ועמידה... הייתי בקופ"ח ועשיתי סטיק של שתן שנמצא בו לויקוציטים והייתי מטופלת עד אתמול בכדורים לתוך הנרתיק שלושה ימים... נתון נוסף - עליתי עד כה 18 ק"ג בהריון (לפני הייתי 60 קילו והיום 78 קילו - 1.68 מ') לחץ דם במעקב הריון היה תקין... מה זה יכול להיות? ממה זה נובע ואיך מטפלים ? לבנתיים קשה לי מאוד ללכת ואני סובלת מכאבים!

מדובר בבצקות של הריון, והכאבים נובעים כנראה מלחץ הרחם על עצמות האגן, בכל מקרה עליך להבדק על ידי רופא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה