הפרשות חומות אחרי לחיצה קשה להוצאת צואה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/05/2017 | 17:21 | מאת: שחר

שלום. אני בשבוע התשיעי להריון (זהו הריון ראשון ואני בת 20) . היתה לי עצירות קצת וכאבה לי הבטן והיא היתה נפוחה. אחרי כמה זמן הלכתי לשירותים וממש לחצתי בשביל שהצואה תיצא, אחר כך בניגוב יצי לי גם רירית חומה. האם זה תקין? או שלנסוע למיון ? תודה

שלום שחר אחרי מאמץ יכול להיות שהדימום כלל לא היה וגינלי בכל מקרה אם לא התפתח לדימום ולא חזר על עצמו המשיכי במעקב כרגיל עד הבדיקה הבאה. בלי קשר שווה להוסיף סיבים תזונתיים להמנע מעצירות בהריון - כי היא עתידה להחמיר. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה