התפתחות הריון עם 2 שקים כשאחד לא תקין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/05/2017 | 14:42 | מאת: דנה

שלום. אני בהריון תחילת שבוע 8. בבדיקה שנעשתה בשבוע 6 וחצי נצפו 2 שקים. אחד עם עובר ודופק והשני ריק . בבדיקה שבוצעה שוב היום בשבוע 8 נראה כי בשק התקין העובר ממשיך להתפתח ואילו בשק הריק אין עובר אך הוא ממשיך לגדול ובספר אולי רואים פתאום שק חלמון.. מה משמעות הדבר? מה עושים במצב שהשק הלא תקין ממשיך לגדול במקביל לשק התקין ? חשבתי קשר הריון לא תקין אמור לקטון ולהספג אך ההיפך קורה תודה

שלום דנה, ברוב המקרים אכן השק הלא תקין נספג ואינו משפיע על תוצאות ההריון. צריך להמתין להערכה חוזרת בסוף הטרימסטר הראשון. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה