דימום ורדרד בניגוב, ניסיון להכנס להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/04/2017 | 10:08 | מאת: מיכל

שלום, בת 35, שתי הפלות לפני 5 שנים, שני ילדים (בן 4, בת 1.5). המחזור שלי לא מאוד סדיר. נע בין 26 ל-31 ימים. האחרון החל ב-1.4. קיימנו יחסים ב-13.4, ב-15.4. ב-19.4 דימום קל מאוד, כמו חוט, רק בניגוב. ואז יומיים ללא הפרשות. ב-23.4, בבוקר, דימום חום-ורדרד, ממש מעט על תחתונית. אחכ עוד פעמיים במהלך היום בניגוב בלבד. 24.4 דימום ורדרד בניגוב בלבד ב-6:00, ב-8:30 וב-10:00. השערה במה מדובר? האם ללכת להיבדק? תודה

הי מיכל קשה לדעת. זה יכול לנוע מדימום סביב ביוץ ולאחר מכן השרשה ויכול להיות ממקור נרתיקי או צווארי. או פשוט העדר ביוץ מסיבה כלשהי שמוביל להכתמות קלות . אם את מנסה להרות חכי לווסת . אם לא גשי להיבדק. לא נשמע לי דחוף כלל אבל שווה לראות מה קורה. בהצלחה!

24/04/2017 | 20:14 | מאת: מיכל

תודה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה