התאמת הטיפול לחיידק: שם החיידק: grb str.agalctiaue Gbs

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/04/2017 | 18:55 | מאת: H

מה מדמעות תוצאת gbs זו: Remark micro Order comments Remarks micro Strep gr. B רכישים לפנצילין Vaginal culture צמיחה של... התאמת הטיפול לחיידק: שם החיידק: grb str.agalctiaue

הי. זה אומר שיש לך נשאות לחיידק GBS השאלה היא מאיפה זה נלקח- שתן או נרתיק ובאיזה שבוע את ככלל אם יש צמיחה של GBS בשתן או בנרתיק בסוף ההריון צריך אנטיביוטיקה בלידה על מנת למנוע הדבקה עוברית. בהצלחה!

11/04/2017 | 20:59 | מאת: H

נלקח מהנרתיק, בשבוע 36 במקרה כזה לא עדיף ללדת בקיסרי? כי קראתי שצריך 4 שעות של אנטביוטיקה, וזה מגן את היילוד רק בתקופה הראשונה? ולא מונע הדבקה/תופעות כמו דלקת קרום המוח בחודשים אח״כ??

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה