בדיקת הריון שכחתי ליטול גלולה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/04/2017 | 21:17 | מאת: יעל

שלום אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה. קוראים לי יעל בת 23 אני לוקחת גלולות ברצף כבר כחצי שנה. יש לי בן זוג, ואנחנו שוכבים בלי קונדום וכנראה ששכחתי לקחת גלולה בחמישי ובחמישי בערב ובשישי בבוקר שכבנו בלי קונדום ורציתי לדעת מה הסיכויים להיכנס להיריון ומתי אוכל לעשות בדיקת היריון ביתית? והאם תוצאה שלילית באמת שוללת היריון אגב הגלולה היא מס' 8 בסדר שלה.. ממש בתחילת החפיסה מה ניתן לעשות בשלב זה?

הי יעל כששוכחים גלולה יש להוסיף אמצעי מניעה ל 7-10 ימים (קונדום) תלוי בסוג הגלולה. בפועל סיכוי ההריון נמוך אם את נוטלת ברצף אך לא אפס. בדיקה אפשר לעשות כשבועיים אחרי המשגל (כשבוע אם תא עושה בדיקות דם). אפשר לקחת פוסטינור אם שכחת את בסמוך לקיום יחסים (24-28 שעות) אבל כעת לא רלבנטי. בהצלחה!

הי יעל סליחה על התקלה במענה. אני נתתי את התשובה הקודמת. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה