חוסר הפרשות לפני מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/02/2017 | 11:49 | מאת: אנונימית

עברתי ב14/02 הזרעה והיום ה28/2 אני אמורה לקבל ווסת אבל אין שום הפרשות כמו לפני מחזור שיש לפני מחזור בדר"כ האם נרתיק ללא הפרשות זהו סימן להריון? לקחתי אוביטרל יום לפני ההזרעה . אתמול עשיתי בדיקת הריון והייתה תוצאה שלילית .מחר אני אמורה לעשות בדיקת דם. ביום ה10 להזרעה היו לי כאבים חזקים כמו מחזור הייתי במבחן ייתכן זה מהלחץ או השרשה? הכאבים היו מספר דקות .

07/03/2017 | 16:10 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

שלום לך הבדיקה לאבחון הריון היא בדיקת שתן או דם. ההפרשות חוסר שלהן או נוכחות אינו מחייב נוכחות או העדר הריון לגבי כאב אז האבחנה המבדלת שהזכרת יכולה להיות ויתכנו גם דברים לא קשורים למערכת הגינקולוגית בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה