הריון ללא שק חלמון ודופק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/01/2017 | 12:15 | מאת: הילה

שלום... הווסת שלי מעולם לא הייתה סדירה ולכן אני לא יודעת מתי הביוץ מתרחש. לפי מה שאני זוכרת הווסת אחרונה הייתה ב25.10.16. בתאריך 1.1.17 עשיתי בדיקת דם להריון לאחר בדיקה ביתית חיובית וHCG יצא 238, לאחר שבוע ביצעתי בהוראת הרופא שוב בדיקת דם והתוצאה הייתה HCG 3134. היום ביצעתי אולטרסאונד היריון צעיר ונראה שק היריון 1, מספר עוברים: 1, גודל השק 8 מ"מ ללא דופק וללא שק חלמון. בנוסף קיימת לדברי הטכנאית רירית, אבל אין לי דימומים. לדבריה זהו היריון שלא התפתח ואמרה שכנראה אצטרך גרידה. האם זה מוקדם מידי ויש תקווה שהכל בסדר? תודה רבה

22/01/2017 | 08:35 | מאת: ד"ר רבקה פרנקל

מומלץ לחזור על בדיקת א.ס לאחר שבוע ואז אם ללא עובר ההריון ככל הנראה לא תקין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה