חג שמח

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

29/03/2007 | 18:14 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לכל משתתפי הפורום אני מאחל לכולכם חג שמח , הרבה בריאות ושתהנו מהשירות הטוב של הפורום החדש שזה עתה נולד. סרטן הערמונית הנו המחלה הסרטנית השכיחה ביותר בקרב הגברים , ואני אישית מקדיש זמן רב ללימוד וחקר הנושא , תמיכה והדרכה של חולי סרטן הערמונית בכל דרך אפשרית : קבוצת תמיכה , אינטרנט, תקשורת וכו' . אני מקווה שבעזרתכם הנדיבה הפורום יפרח לטובת חולי הסרטן, המשפחות הדואגות וכל מי שמתעניין בנושא. לדעתי הגברת המודעות למחלה, מניעה , גילוי מוקדם ישפרו את תוחלת החיים ואיכות החיים( לא פחות חשוב ). אני מצפה לשאלותיכם ד"ר אריאלי יוסף - מנהל הפורום מנחה קבוצת התמיכה של חולי סרטן הערמונית יו"ר עמותת " 1 מתוך 11 ".

30/03/2007 | 11:34 | מאת: גובי

ד"ר אריאלי יקר, חג שמח, מהנה ושקט לך ולכל אשר לך. בידידות, גובי

31/03/2007 | 20:48 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לגובי לילה טוב וחג שמח אתה ה"סנונית הראשונה" בפורום החדש.אני מקווה שאחריך יבואו רבים. לצערי הרב הפורום שלי של סרטן הערמונית הוצף בדואר זבל ע"י אנשים נבזים, לכן החלטתי להעביר את הפעילות לכאן , היות שלדוקטורס יש הגנות טובות. אתה כרגיל חבר ועל זה לך תודה ומחר שיהיה לך יום נפלא. ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית