מאמר בעיתון סופשבוע במעריב

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

29/04/2007 | 00:48 | מאת: רבקה

ד'ר אריאל שבוע טוב בהמשך לשיחתינו ביום רביעי אחרי ההרצאה המעולה רציתי להתייעץ מעט. בסוף השבוע היתה כתבה גדולה וסיקור נירחב על מי שעבר ניתוח כריתה ראדיקלי אצל מומחה עולמי באר"הב (שווה לקרא) וזה רק מחזק יותר את דעתי לעבור את הניתוח אצל הפרופ' ששוחחנו עליו. גם תשובתו של פרופ' נתיב על רגישות איזור הניתוח ועל המומחיות והמיומנות הנחוצים כדי לצמצם פגיעה בהטלת שתן וזיקפה אחר הניתוח דוחפים אותי לניתוח פרטי. האם אתה יכול לעזור לי בהחלטה? או אולי לאמר לי מה המינוסים בניתוח פרטי? בברכת תודה רבקה

29/04/2007 | 20:31 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לרבקה שלום קשה לי להאמין שתוכלו להגיע לפרופ' שלא במסגרת פרטית. הבעיה היחידה זה הכסף , פרט לזה אני לא רואה שום בעיה . הוא נחשב לאחד הנמתחים הטובים ביותר בארץ. בהצלחה . ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית