זריקה לפין או ואקום

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

27/04/2007 | 17:22 | מאת: נדב

שלום ! חליתי בסרטן הערמונית עקב הקרנות וטיפול הורמונאלי אין לי חשק מיני ואין לי זיקפה , הוצע לי לקחת כדור בשם סיליס אך זה לא עזר , עכשיו הוצע לי זריקה לפין או ואקום , אני חושש לעשות זאת , האם למישהו מכם יש ניסיון , אשמח אם הוא יוכל להציע לי מנסיונו , אגב אני בן 55 נדב

28/04/2007 | 11:15 | מאת: חבר בפורום

נדב שלום . חבל שלא השארת כתובת לאימייל פרטי במחשב שלך .......! אני ממש בדילמה שלך והגעתי להחלטה לעשות זריקות . אני ממליץ בחום שתגיע למפגשים . יש לנו את ד"ר יוסף אריאלי שעושה למען חברי הפורום כל אשר לאל ידו . בו למפגש הקרוב . (כמו כן השאר כתובת פרטית )

28/04/2007 | 11:23 | מאת: נדב

שלום לך תודה על תגובתך , האם ניסית , האם זה כרוך בכאבים , האם זה אכן עוזר . מתי המפגש הקרוב

29/04/2007 | 20:03 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

נדב שלום גם ההזרקה העמצית וגם הוקום פתרונות אפשריים. הבעיה עם הוקום היא בעיקר הזדקקות למכשיר פלסטיק לא קטן והעובדה שאבר המין כחול וקר ( עקב טבעת שמלבישים בבסיס הפין) בזמן הפעולה. הזריקות לפי דעתי פתרון טוב יותר. ההזרקה נעשית עם מחט קטנה ביותר ( מזרק של אינסולין ) , הכאב בהזרקה מינימלי. אני אישית משתמש רק בחומר שנקרא PROSTAGLANDIN E1 . החומר מאד בטוח ולא מזיק בעיקר.(אצל 10-20% מהאנשים שמשתמשים בחומר זה יש כאבים מהחומר עצמו). ישנם רופאים רבים המשתמשים בתערובות שונות המכילים נוסף לחומר הנ"ל פפברין ורג'יטין. צריך לקחת בחשבון שבתערובות כאלו יש סיכון מסויים לצלקות באבר במין וכתוצאה עקמת. ד"ר אריאלי

28/12/2007 | 15:26 | מאת: ד"ר רונן הולנד

הזריקות הן פתרון טוב. אמנם נדרשים 3-4 מפגשים עד שמתאימים את שילוב החומרים הנכון ועד שהנבדק לומד להזריק, אבל אח"כ מגיעים לזקפה טובה ומשפרים מאוד את איכות החיים ד"ר רונן הולנד, אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום סרטן הערמונית