צורת הבדיקה בביקור הראשון במחלקה האונקולוגית ..?

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

26/04/2007 | 19:41 | מאת: מנותח שעבר כריתת ערמונית .

האם מישהו שעבר בדיקה במחלקה האונקולוגית ( הכוונה לביקור הראשון ) מוכן להסביר מה תהליך הבדיקה ואיך להתכונן לקראת הבדיקה ..... תודה מראש על התשובה .

27/04/2007 | 19:29 | מאת: אלי

שלום רב בתחילה יש בדיקה אצל האונקלוג , לאחר מכן נקבע לך תור לסיטי על מנת לסמן את מיקום המדויק של ההקרנות , זה נקרא סימון , הסימון אורך כ-20 דקות , לאחר מכן מתחילים בהקרנות , צריך הרבה סבלנות , אף פעם הם לא עומדים בתור שקבעו לך . בהצלחה , אלי

28/04/2007 | 11:22 | מאת: מנותח שעבר כריתת ערמונית

הרבה תודות לך אלי יקר . איחולי בריאות טובה שלוחים לך ממני .

29/04/2007 | 19:31 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

אלי שלום תודה על ההסברים. לא כל המטופלים שמגיעם לאונקולוגיה מטופלים בהקרנות. חלקם למעקב או טיפולים אחרים ( כמו כמוטרפיה). ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית