קבוצת תמיכה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

22/04/2007 | 08:56 | מאת: רבקה

ברצוני לברר האם קבוצת התמיכה מיועדת לאנשים לפני ניתוח ראדיקאלי או אחרי? זה חשוב בגלל המצב של אי הודאות והחרדות הנוראיות. אנא תשובתך כמו כן טרם נענתי לגבי שאלתי מה20.04 על השאלות ששאלתי תודה ד'ר אריאל

22/04/2007 | 13:15 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לרבקה שלום כעיקרון אפשר להגיע לקבוצה בכל שלב של המחלה, עדיף להגיע כבר עכשיו לפני הניתוח. הפגישה הבאה ב-25.4.07 שעה 17.00 , רח' רביבים 7 , גבעתיים. כמובן שתמיד אנחנו מעודדים הגעה עם האשה \ בת הזוג לפגישות. ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית