מדוע אינך סוגר את הפורום באתר 1 מתוך 11

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

18/04/2007 | 23:02 | מאת: נדב

ומשאיר שם את המייל הפורנוגרפי

19/04/2007 | 17:31 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לנדב שלום ניסו לתקן את זה, אבל כנראה בסופו של דבר לא תהיה לי ברירה ואצטרך לסגור את זה. קצת חבל לי כי יש שם גם חלק של המאמרים, אבל ההוצאה הכספית של החזקת האתר כולו כנראה לא מוצדקת כבר.אולי עדיף לי להעביר את הכספים האלו למחקר חדש בנושא סרטן הערמונית שאני עומד להתחיל בקרוב. כפי שאתה רואה העברתי את הפורום לכאן , לפחות כאן יש הגנות טובות מנבלים ונבזים למיניהם, שבאכזריות רבה הרסו לי עבודה של שנים רבות בהתנדבות. אבל אתה צודק, במקום "לאכול את הלב " אולי עדיף לשים מצבה על מפעל שהתגאתי בו בעבר........ רוצחים ואנסים ורמאים יש לנו לצערי הרב בשפע במדינתנו בכל הרמות. זה מאד כואב לי מעשה הנבזות שעשו קודם כל לכם וגם לי אנשים חסרי מצפון ומגעילים. אני לא יכול להגדיר אותם אחרת. אחשוב ברצינות על הצעתך.תודה. ד"ר אריאלי

25/04/2007 | 00:15 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לנדב חג עצמאות שמח אין כרגע דואר זבל בפורום , אבל אני בכל מקרה שוקל את סגירתו והעברת הכספים להחזקתו למחקר בנושא סרטן הערמונית. ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית