רימונים

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

18/04/2007 | 12:14 | מאת: אהובה מטפלת תזונתית

ד"ר אריאלי וקוראי הפורום שלום רב התכונות התרפויטיות של הרימון נובעות מחומר פעיל שנקרא "חומצה אלג'ית" והוא נמצא בזרעים. החומצה הזו היא תרכובת נוגדת חימצון רבת עוצמה, אנטי סרטנית ואנטי בקטריאלית. יחד עם זאת,השילוב של החומצה עם המיץ יחד נותן תוצאה יותר טובה מאשר החומצה לבד. בתוסף התיקני יש שילוב של החומר הנ"ל מהגרעינים עם שאר רכיבי הרימון (המיץ והקליפה).לשילוב של המיץ,הקליפה והגרגרים קוראים "אבקה".יתכן שקיימת עוד אבקה-אשמח לשמוע. יום טוב.................אהובה

18/04/2007 | 18:34 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

אהובה ערב טוב, תודה על ההסברים, עכשיו שמת לי סדר בדברים. ד"ר אריאלי האם היו חידושים בנושאים הקשורים אלינו בכנס שלכם ? ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית