המלצה על אורולוג בצפון

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

18/04/2007 | 00:40 | מאת: בר

שלום מחפש המלצה על אורולוג טוב (פתוח לכל האפשרויות אם אפשר ולא נוקשה) למי שיודע או מכיר, אני חבר קופ''ח כללית ,סרטן ערמונית עם PSA שעולה בקביעות אזור ראש פינה, צפת, טבריה מתאים לי תודה לכל מי שיכול לספק נתונים

18/04/2007 | 18:41 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לבר שלום אולי תהיה מוכן לספר לנו קצת יותר עליך ? בן כמה אתה ? רמות PSA , גליסון? האם עברת כבר טיפול ואיזה ? האם עברת בירור? אני אשמח ( אם תרצה כמובן) לשתף אותנו בעיניינים שלך , לא הייתי רוצה ( ובבקשה אל תעלב) להפוך את הפורום ל"ספר טלפונים". אולי אתה זקוק בכלל לאונקולוג ולא לאורולוג?? אנא ענה לי ושוב אנא אל תעלב ממני, הכוונה טובה. לילה טוב ד"ר אריאלי

19/04/2007 | 15:24 | מאת: יעל

לבר שלום, אם אתה מעוניין תפנה אלי דרך כתובת האי מייל ואוכל למסור לך פרטים על אורולוג בצפון. כל טוב והרבה בריאות יעל

19/04/2007 | 17:34 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

יעל תודה על העזרה. ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית