מיץ רימונים

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

17/04/2007 | 16:07 | מאת: אסתר

השאלה היא: האם יש משמעות לצבע הרימון . כידוע יש גוונים שונים לרימונים , מוורוד בהיר ועד בורדו. בתודה מראש .

17/04/2007 | 19:00 | מאת: אהובה מטפלת תזונתית

אסתר שלום לרימונים יש זנים שונים והם נבדלים זה מזה בצבעי הגרגרים ובטעם. היתרונות של הרימון נכונים לכולם.במיץ הרימון יש הרבה סוכר, לכן,לשים לב למי שסובל מעודף סוכר. בגרגרים יש חומר אנטיסרטני אבל כמות גדולה מדי תעשה רגישות במערכת העיכול. יש תוסף המכיל תמצית תקנית של רימונים ואז אפשר לעקוף את הבעיות הנ"ל . יום טוב....................אהובה

17/04/2007 | 19:14 | מאת: אסתר

לאהובה תודה, האם תוכלי לציין את שם התוסף וכמה כדאי לקחת ממנו ?

17/04/2007 | 19:34 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאהובה ערב טוב לרימונים יש השפעה במניעת סרטן הערמונית. האם תוכלי לכתוב לנו על זה? שאלה נוספת : האם התכונות המרפאות הן במיץ של הרימונים או בגרעין הקשה שלהם. אם הבנתי נכון קיימת גם איזו אבקה של הגרעין הקשה של הרימון ??? ד"ר אריאלי

17/04/2007 | 19:39 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאהובה ערב טוב לרימונים יש השפעה במניעת סרטן הערמונית. האם תוכלי לכתוב לנו על זה? שאלה נוספת : האם התכונות המרפאות הן במיץ של הרימונים או בגרעין הקשה שלהם. אם הבנתי נכון קיימת גם איזו אבקה של הגרעין הקשה של הרימון ??? ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית