עזרה בפיענוח דו"ח פתולוגי לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

24/07/2016 | 08:42 | מאת: תדי

דר' ברגר בוקר טוב , ציפיתי לתשובה שלך כדי להבין טוב יותר מה מצבי ומה צפוי לי בהמשך . לצערי דילגת עלי - יש לזה סיבה ? אני מקווה שתוכל להשיב לי . תודה רבה ,

גדי שלום, ראשית חייב התנצלות על כל שדילגתי עליך, היה כאן עניין טכני שגרם לי לפספס את ההודעות באופן כללי, מצבך בסדר גמור, יש לך מחלה בסיכון בינוני להתפשטות לאחר ניתוח ושוליים נקיים. כל הפירוט בתשובה הפתולוגית אומר בסופו של דבר את מה שכתבתי לך במשפט הראשון ישנה דירה מאד ממוקדת של הקפסולה אך כנראה שאין פריצה שלה ולכן אנו מדברים על שלב 2. זה לא שולל אמנם את האפשרות שהPSA יתחיל לעלות מתישהו אבל גם אז סיכוייך להחלמה גבוהים ולכן הייתי מנסה להרגע עם או בלי תמיכה וחוזר לחיים רגילים כפי שמגיע לך בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית