טיפול בקיטרודה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

22/09/2014 | 22:20 | מאת: גיל

שלום ד"ר ברגר האם מתבצעים ניסויים קליניים בארץ בפיתוח החדש - קיטרודה גם בגידולים אחרים מלבד מלנומה? בברכה גיל

שלום רב, מתבצעים מספר מחקרים קליניים בקיטרודה בממאירויות הבאות: סרטן ריאה בתאים שאינם קטנים סרטן שלפוחית השתן צפוי להפתח תוך חודשיים ראש צוואר, נסגר כעת צפויים כנראה בחודשים הבאים עוד מספר ממאירויות אך עוד לא סגור חג שמח

12/10/2014 | 16:57 | מאת: גיל

שלום ד"ר ברגר המון תודה על התשובה כיצד ניתן לקנות את התרופה באופן פרטי? האם ניתן לקנות בבתי מרקחת או רק ממשרד הבריאות? בתודה מראש גיל

מנהל פורום סרטן הערמונית