התייצות לגבי קבלת נכות לאחר ביצוע ניתוח.

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

09/09/2013 | 20:45 | מאת: יוסי

שלום לכם, התגלה אצלי גידול סרטני בערמונית לפני ארבע חודשים, נאלצנו לבצע ניתוח להסרת הגידול, הניתוח צלח בהצלחה. הייתי מעוניין לדעת האם אני זכאי לקבל או להגיש בקשה למתן אחוזי נכות מסויימים? יש לציין שלא נדרשתי לטיפולי כימו, שאלתי היא האם אני זכאי לבקש מביטוח לאומי להכיר בי ולקבל אחוזי נכות מסויימים? תודה לתשובות.

שלום רב, אני מציע שתפנה ליעוץ אצל לאנשי מקצוע בתחום קרי, עובד סוציאלי שיבהיר לך את זכויותיך. בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית