1/2 שנה יש בבדיקות שתן ליקוציטים

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

18/08/2013 | 20:30 | מאת: יעקב

זה מספר חודשים שיש לי בבדיקת שתן 500 ליקוציטים + שדות מלאים הרופא נותן לי אנטיביוטיקה וזה חולף לשלילי. הצריבה במתן שתן ממשיכה. כעבור שבועיים שוב בבדיקה יש 500 וכך מספר פעמים. בבדיקת דם שעשיתי הופיע C E A 13 [ בדיקה זו אני עושה פעם במספר חודשים כי לפני 10 שנים עברתי ניתוח של סרטן המעי הגס. ללא טיפולים כלל. אני מאוד מודאג בגלל ה- CEA האם זה יכול להיות בגלל דלקות הנ"ל? או שיש חשש לסרטן חוזר?

שלום רב, Cea הינו מרקר שיכול לעלות מסיבות שונות כך שבהחלט מקור העליה יכול להיות קשור לבעיה ממנה אתה סובל לאחרונה יחד עם זאת, הייתי מגיע לבדיקת אונקולוג להערכת מצב. בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית