סרטן הערמונית בגיל 13.5

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

15/07/2013 | 18:15 | מאת: שולה

לאחרונה פורסם מחקר בקשר לצריכת כמוסות אומגה 3 הגורמת לעלייה של 70% בסיכון לחלות בסרטן הערמונית. בני צורך 15 כמוסות ביום של אומגה 3 המקל עליו מאוד בהתמודדות עם תסמונת הטורט שלו. האם אני צריכה לחשוש מהמחקר הזה ? עד כמה הוא רציני ? אשמח לקבל תשובה בנושא.

שולה שלום רב, מחקר זה כמו מחקרים אחרים בתחום הינם חלשים מבחינת המטודולוגיה המדעית ובעייתיים מאד מבחינת המסקנות. אני חא הייתי מוטרד בכלל מאפשרות של ללקות בסרטן הערמונית עקב צריכת יתר של אומגה 3. בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית