סרטן הערמונית שלב התחלתי-בינוני

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

11/07/2013 | 08:22 | מאת: מירי

דר' ברגר שלום רב, מדוע לאנשים צעירים החולים במחלה מומלץ לעשות ניתוח? שאלתי השניה: אבי בן 70 חלה בסרטן הערמונית - מצב התחלתי בינוני. האם כדאי לטפל? ישנם כאלו שסוברים שלא כדאי לטפל/לנגוע. תודה, מירי

מירי, ראי תשובתי למטה. בגדול הבעיה עם ניתוח בגיל 70 זה סיכון מאד מוגבר בדליפת שתן ופגיעה קשה בתפקוד המיני. בעיות שהן פחות קורות לחולים צעירים

17/07/2013 | 07:19 | מאת: מירי

ד"ר ברגר היקר, תודה רבה על תשובתך. שאלה נוספת: האם ניתוח לאדם בן 70 אשר בריא ולא צורך תרופות נוספות מהווה סכנת חיים? תודה על עזרתך, מירי

מנהל פורום סרטן הערמונית