רמת טוסטסטרון

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

24/06/2013 | 22:07 | מאת: אמיר

ברצוני להודות לך על התשובה המקצועית וברצוני לעדכן אותך שאכן בבדיקה לפני יומיים רמת טוסטסטרון 14.1 ורמת פסא 0.004 ואכן אני לאחר שנתיים מזריקה לוקרין 11.25.האם יש צורך בבדיקה ריקטאלית?2-כל כמה זמן צריך לעקוב אחרי פסא ורמת טוסטסטרון והחשוב מכולם מצבי וההחלמה מהסרטן. שוב תודה

מצבך מצוין. אין צורך בבדיקת טסטוסטרון מפני שהוא בגדר הנורמה. הייתי עושה מעקב של אחת לחצי שנה, בדיקום דם לכימיה ספירה וPSA. בנוגע לבדיקת רופא ובדיקה רקטלית, זהו הסטנדרט. יחד עם זאת, אם הבדיקה טראומטית עבורך אז מבחינתי הייתי מוכן לוותר עליה בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית