ביופסיה
דיון מתוך פורום סרטן הערמונית
שלום רב. האם ביופסיה בערמונית מבוצעת בהרדמה , באיזה סוג של הרדמה? האם ניתן לעבור את הבדיקה ללא הרדמה ומה רמת הכאב / הסבל האם יש תופעות לואי לאחר הבדיקה. האם מבצעים אותה במרכזים הפרטיים. תודה.
בדרך כלל ביופסיה לא מבוצעת בהרדמה , יתכן שיש מצבים שכן לא יודע. הבדיקה לא נעימה וכואבת אבל היא יחסית קצרה. יתכן לפעמים דימום בשתן לאחר הבדיקה אבל זה חולף. בסך הכל ממש לא נורא, קצת כואב אבל זה קצר ועובר מהר. הבדיקה מבוצעת במכונים של קופת חולים, כך לפחות בכללית. בקופות חולים אחרות לא ידוע לי איך.
ראשית תודה על התשובה. האם תשובתך היא על סמך נסיונך האישי?????ן
לזיו שלום. מצורף קישור מפורט על ביופסיה. ראה גם הסבר תוצאות. אזהרות , ומידע. אריכות ימים בבריאות. יעקב. http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=165
תודה על תשובתך. בלינק המצורף צפיתי בעבר מס פעמים אך הוא לא נותן מענה לשאלות שהצגת. אם יש לך ניסיון בדבר או לחילופין מידע/ידע אישי אשמח לקבל התיחסותך לשאלותי הספציפיות. בכל מקרה אשמח לקבל תשובות נוספות של הרופא או מכאלה שעברו את "החויה" של הבדיקה. כל טוב.
אפשר גם בהרדמה. תלוי כמה דגימות נוטלים, ומהיכן בברכה יקי
לגל שלום כיום נהוג לבצע את הבדיקה עם הרדמה מקומית . אין סיבה לסבול בזמן הדקירות . אם אתה מעוניין במרכז רפואי פרטי מעולה התרקשר בטל. \ תא קולי 08-8660672 או 08-8660683 .