קצת רגישות לשואלים..

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

09/01/2020 | 13:40 | מאת: ישראל

פרופ' ברגר. התנדבת לנהל פורום ולענות מנסיונך הרב לאנשים שנמצאים במצב לא פשוט. ועל כך כל הכבוד. אבל..כבר חודש וחצי שאתה לא עונה בפורום. תחשוב בבקשה על אותם אנשים שנמצאים בחרדה עקב מצבם ושאלו שאלה ונכנסים כל יום מספר פעמים לראות אולי הפרופסור הנכבד הואיל בטובו לענות..ושוב אכזבה. יתכן ואין באפשרותך לענות..אז אפשר להודיע מראש שבתאריכים מסוימים אתה לא עונה ותחסוך את עינוי ההמתנה. קצת רגישות. קצת להיות בן אדם. בברכה.

ישראל יקירי, גם אם אתה צודק בהערתך, נדמה לי שלא כל כך מתאים הערה כזו במסגרת הפורום והייתי מחפש דרך אחרת להעביר את המסר. שבת שלום וכל טוב

מנהל פורום סרטן הערמונית