מהימנות של בדיקת סרטן שלפוחית השתן של שתי בדיקות

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

17/04/2019 | 06:08 | מאת: איתן

אני מאובחן בסרטן שלפוחית השתן כ- T1 ראיתי באינטרנט כתבה על ערכה MNP22 האם הבדיקה עדיין קימת האם היא טובה והאם עדיין אפשר להשיג אותה לאחרונה יצאה גם בדיקה יקרה בשם bladder epicheck האם אחוזי הדיוק שלה טובים יותר מציטולוגיה וציסטוסקופיה תודה

שלום רב בדיקת NMP22 לא מומלצת ולא הוכיחה ת עצמה ביחס לציסטוסקופיה. בדיקת epicheck הינה פיתוח ישראלי מתוחכם שהנתונים שפורסמו לגביה מאד מבטיחים ובהחלט אם יש באפשרותך לבצע אותה הייתי עושה זאת אם סיכויים טובים שבעתיד זה יחסוך ציסטוסקופיות חוזרות. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית