פגיעה במעיים לאחר ניתוח כריתת ערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

08/12/2018 | 09:42 | מאת: שחר

שלושה ימים אחרי הניתוח הסתבר שהתפרים נפתחו והייתה צניחה של לולאת המעיים. עברתי מיד ניתוח נוסף והלולאה הוחזרה למקומה. אחרי כאבים חזקים אושפזתי שוב והתברר שיש היצמדות של המעיים. טופלתי 3 ימים בטיפול שמרני בזונדה ועירוי. לאחר שהרגשתי טוב יותר שוחררתי. אני עדיין מרגיש תחושת אי נוחות בבטן וחוסר שליטה מסויים במתן שתן. איך אפשר לדעת שהטיפול השמרני אכן עזר. יש לי יציאות תקינות אבל הרגשה תמידית של גזים ולחץ על שלפוחית השתן. אודה מאוד לתשובה.

שלום רב, שאלה זו יש להפנות לכירורג. אני אונקולוג המתמחה בגידולי ערמונית בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית