סרטן ערמונית מתגבר, מהן דרכי הטיפול החדשניים

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

29/11/2017 | 17:40 | מאת: בדיקת פרופיל גנומי ובהמשך טיפול גנטי מתאים

לרופא שלום אני בן 77 בשלוש שנים אחרונות חלה עליה ב psa - הגיע לכמעט 8 בביאופציה האחרונה היתגלתה עוצמה חזקה של נגיעות ב pet ct לא אותר מיקום הנגע וללא פריצת הקופסית ב - mri ניתגלתה פריצה של הקופסית הביאופציה האחרונה שהניעה כול המהלך היתה לפני כחודשיים לאחריה ניתקפתי בזיהום כללי של קולי ושבוע בבית החולים הזיהום והדלקת חזרו פעמיים נוספות האם זיהוי הפריצה היה מוטעה והזיהוי הינו חדירת מחט הביאופציה והדלקת שנוצרה?? שאלתי השניה....האם תוכל לציין יעילות הזיהוי והטיפול הגנטי בסרטן הערמונית תודה לך מאוד

01/12/2017 | 13:44 | מאת: סרטן הערמונית מתגבר ....תיקון

כן אותרה הנגיעות ללא גרורות.

מנהל פורום סרטן הערמונית