ביטוח נסיעות חצי שנה אחרי ארוע מוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/08/2016 | 17:08 | מאת: שוש

בעלי עבר לפני 6 וחצי חודשים ארוע של מפרצת מוח. הוא טופל בצינתור ויצא ללא פגע אנחנו רוצים לטוס בעוד כחודש. עשיתי לו ביטוח בחברה גדולה דרך הטלפון. אמרתי למבטחת שאני רוצה לשלוח לה את סיכום הביקור שהוא עשה אצל הרופא המצנתר לפני כחודשיים לאחר MRI שבו כתוב שהוא יכול להמשיך בחיים רגילים. המבטחת אמרה שזה מיותר כי עברו יותר מ-6 חדשים מהארוע וביטוח של החמרת מחלה קיימת יספיק. כשאמרתי לה שאני בכל זאת חושבת שכדאי שאשלח היא אמרה שאין צורך והשיחה מוקלטת ושלא תהיה בעיה מה דעתך?

שלום שוש, ראשית אני שמח לשמוע שבעלך חזר לקו הבריאות. לעניין הביטוח - תנאי הפוליסה אכן קובעים כי אירוע שחלפה חצי שנה מאז התרחשותו ולא היו סיבוכים או החמרות במהלך החצי שנה האחרונה אכן נכנס בכיסוי תחת ההרחבה של מצב רפואי קודם. אם חס וחלילה תחול החמרה על חברת הביטוח יהיה לשאת כיסוי בהתאם להוראות הפוליסה. בברכה ונסיעה טובה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל