ביטוח בעיקבות אירוע מוחי חולף

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

25/06/2016 | 09:43 | מאת: מוטי

שלום, בעיקבות ירידה בתחושת יד ימין למשך כ- 4 שעות,אושפזתי למטרות השגחה למשך 72 שעות. המקרה יוחס לאירוע מוחי חולף ולא נמצאו כל ממצאים בבדיקות בבית החולים (CT ואולטרסאונד של עורקי הצוואר). האם ניתן לרכוש ביטוח נסיעות בתקופה של 6 חודשים לאחר האירוע? תודה מוטי

שלום רב, ניתן לרכוש ביטוח נסיעות גם למצב המתואר בשאלתך. הזכרתי את הנושא מספר פעמים בפורום. חברות פספורטכארד, מגדל ואולי גם הראל מציעות ביטוחי נסיעות הכוללים כיסוי למצבים רפואיים שהתרחשו ב 6 החודשים שקדמו לנסיעה. יש לבחון היטב את תנאי הכיסוי ולהיעזר במידת הצורך בסוכן הביטוח שלך. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל